iPhone 14 Pro

Is je iPhone 14 Pro per ongeluk gevallen waardoor de achterkant of het scherm beschadigd is? Voor zo’n geavanceerd toestel kunnen de reparatiekosten flink oplopen. Maar geen zorgen: op de Neerloopweg in Breda vind je PDArepair, een reparatiecentrum dat al meer dan 20 jaar smartphones en tablets vakkundig herstelt. Met hun uitgebreide ervaring en precisie ben je verzekerd van een zorgvuldige reparatie voor je iPhone 14 Pro. Bij PDArepair is je toestel in betrouwbare handen.

Reparaties voor de iPhone 14 Pro

Snel gerepareerd

Bij PDArepair kunnen we veel reparaties al binnen een uur afronden. En goed nieuws: de meeste onderdelen hebben we direct beschikbaar. Een afspraak maken is niet nodig; loop gerust binnen.

Sommige klussen, zoals het vervangen van een glazen achterkant, vragen wat meer tijd – gemiddeld een werkdag. Maar we denken met je mee. Krijg terwijl je wacht kosteloos een leentoestel van ons.

PDA Breda

PDArepair Breda heeft zich al geruime tijd gevestigd als een professionele reparatiedienst in Breda. Opgericht in 2001, hebben ze hier een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van telefoonreparaties. Maar hun expertise stopt niet bij telefoons, ze bieden ook reparaties aan voor tablets en MacBooks.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 479,00

Achtercamera Defect

€ 149,00

Batterij(zonder melding)

€ 99,00

Batterij(met melding)

€ 69,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Achterkant (alleen glas)

€ 159,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Waterschade

€ 39,00

Marktconforme prijzen

Bij PDArepair Breda streven we naar het hanteren van prijzen die concurrerend zijn in de markt, en we proberen altijd originele onderdelen te gebruiken waarop we een garantie van 12 maanden kunnen bieden. Als alternatief en uit kostenbesparing, kan er gekozen worden voor een niet-origineel scherm. Hierin zijn verschillende kwaliteitsniveaus beschikbaar, maar we kiezen steevast voor de best mogelijke kwaliteit.

Waar kan ik mijn iPhone 14 Pro laten repareren?

Het is eenvoudig, kies voor PDArepair in Breda! Wij beschikken over alle benodigde kennis en expertise om je iPhone 14 Pro er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast bieden we ook accessoires aan zoals hoogwaardige beschermhoesjes en screen protectors om toekomstige schade en reparaties te voorkomen. En als je iPhone-kabel defect is, weet dan dat we deze ook verkopen.