iPhone 14

Is je iPhone 14 per ongeluk gevallen en is de achterkant compleet verbrijzeld? Of is je scherm kapot gegaan? Dit kan natuurlijk een dure aangelegenheid zijn voor een dergelijke luxe iPhone. Gelukkig bevindt zich op de Neerloopweg in Breda de PDArepair, een reparatiecentrum met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van smartphones en tablets. PDArepair herstelt de nieuwste iPhones met de grootste precisie en heeft al 20 jaar ervaring in dit vakgebied. Je kunt hier dus zonder zorgen je toestel achterlaten.

Reparaties voor de iPhone 14

Snel gerepareerd

Wist je al dat we bij PDArepair in staat zijn om de meeste reparaties binnen een tijdsbestek van 60 minuten te voltooien? Bovendien hebben we het merendeel van de onderdelen direct op voorraad. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon bij ons langskomen.

Natuurlijk, er zijn enkele reparaties die meer tijd in beslag kunnen nemen, zoals het vervangen van een glazen achterkant. Dit proces duurt gemiddeld één werkdag, maar we houden rekening met jouw behoeften. Terwijl je wacht op de reparatie, bieden we je gratis een vervangend toestel aan.

PDA Breda

PDArepair Breda heeft zich al geruime tijd gevestigd als een professionele reparatiedienst in Breda. Opgericht in 2001, hebben ze hier een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van telefoonreparaties. Maar hun expertise stopt niet bij telefoons, ze bieden ook reparaties aan voor tablets en MacBooks.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 209,00

Scherm gebroken(Kopie)

€ 119,00

Batterij

€ 89,00

Camera Defect

€ 109,00

Oplaad ingang defect

€ 129,00

Waterschade

€ 39,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterkant (alleen glas)

€ 169,00

Marktconforme prijzen

Bij PDArepair Breda streven we naar het hanteren van prijzen die concurrerend zijn in de markt, en we proberen altijd originele onderdelen te gebruiken waarop we een garantie van 12 maanden kunnen bieden. Als alternatief en uit kostenbesparing, kan er gekozen worden voor een niet-origineel scherm. Hierin zijn verschillende kwaliteitsniveaus beschikbaar, maar we kiezen steevast voor de best mogelijke kwaliteit.

Waar kan ik mijn iPhone 14 laten repareren?

Het is eenvoudig, kies voor PDArepair in Breda! Wij beschikken over alle benodigde kennis en expertise om je iPhone 14 er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast bieden we ook accessoires aan zoals hoogwaardige beschermhoesjes en screen protectors om toekomstige schade en reparaties te voorkomen. En als je iPhone-kabel defect is, weet dan dat we deze ook verkopen.