iPhone 13 Pro max

Valt je iPhone 13 pro max net ongelukkig en is de achterkant helemaal aan diggelen?  Of je scherm stuk gevallen. Dit is natuurlijk een kostbare zaak bij een dure iPhone gelukkig zit er op de Neerloopweg in Breda z PDArepair met meer dan 20 jaar ervaring in reparatie van Smartphones en tablets. Pdarepair repareert met uiterste precisie de nieuwste iphones  en heeft ak 20 jaar ervaring hierin.Hier kun je je toestel dus met een gerust hart achterlaten.

Reparaties voor de iPhone 13 Pro Max

Snel gerepareerd

Wist je dat we bij pdarepair de meeste telefoon reparaties binnen 60 min kunnen uitvoeren. En ook nog is de meeste onderdelen in voorraad hebben. Je kunt hiervoor altijd langskomen een afspraak is niet nodig.
Sommige reparaties kunnen natuurlijk langer duren zoals het vervangen van de glazen achterkant. Dit duurt gemiddeld 1 werkdag maar ook hierin denken we met je mee en kun je bij ons kosteloos een leentoestel gebruiken. 

PDA Breda

PDArepair breda is al lange tijd een professionele reparatie speler in Breda. En bestaat al vanaf 2001 niet ze gek dus dat ze hier bergen verstand van telefoon reparaties hebben. Maar dat niet alleen ook repareren we Tablet’s en macbooks.

https://www.traditionrolex.com/12

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 439,00

Scherm gebroken(kopie)

€ 209,00

Camera Defect

€ 149,00

Batterij(zonder melding)

€ 99,00

Batterij(met melding)

€ 79,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Waterschade

€ 39,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterkant (alleen glas)

€ 159,00

Marktconforme prijzen

Bij Pdarepair Breda hanteren wij marktconforme prijzen en proberen wij enkel originele onderdelen te gebruiken waar wij 12 maanden garantie op kunnen geven. Indien gewenst kan er natuurlijk vanuit kostenbesparing gekozen worden voor een kopie scherm ook hierin zijn er verschillende kwaliteiten te krijgen en gaan wij enkel voor de beste kwaliteit mogelijk.

waar kan ik mijn iPhone 13 pro max laten repareren?

Simpel bij PDArepair in breda natuurlijk! Die hebben alle kennis en kwaliteiten in huis om jouw iPhone 13 pro max weer als nieuw te maken. Ook verkopen wij accessoires zoals echt goede bescherm hoezen en bescherm folies om te voorkomen dat je je iPhone binnenkort weer moet langs brengen voor een reparatie. En oja heb je weer een kapotte iphone kabel deze verkopen wij natuurlijk ook.