iPhone 13

iPhone 13 toch niet helemaal waterdicht? Of je scherm stuk gevallen? Op de Neerloopweg in Breda zit PDArepair met meer dan 20 jaar ervaring in reparaties van mobiele devices zoals smartphones laptops en tablets. Pdarepair voert met het  grootste gemak diverse reparaties aan je nieuwe iPhone 13 uit. Hier kun je je toestel met een gerust hart achterlaten.

Reparaties voor de iPhone 13

Deskundige reparaties

Wanneer je iPhone 13 in het water valt kan het zijn dat je iPhone niet 100% meer functioneert. Je kunt het beste je telefoon zo snel mogelijk langs brengen voor een waterschade behandeling. Tijdens deze behandeling reinigen we jouw toestel grondig. Daarna wordt het moederbord met diverse onderdelen getest, om te kijken of er wellicht onderdelen vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is krijg je hiervoor een prijsopgaaf.

Betrouwbare telefoonzaak

PDArepair Breda bestaat al meer dan 20 jaar en is een echt familiebedrijf, PDA staat nog voor personal digital assistent de voorloper van de smartphone dit zegt al genoeg. Al 20 jaar de reparatie plek in Breda

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 199,00

Scherm gebroken(Kopie)

€ 129,00

Batterij

€ 89,00

Camera Defect

€ 109,00

Oplaad ingang defect

€ 119,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant (alleen glas)

€ 159,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Verstand van zaken

PDArepair zit al 20 jaar in Breda en heeft dus echt verstand van reparaties en mobiele devices. Je kunt ook altijd bij ons terecht voor een goed en eerlijk advies.

Waar moet ik mijn iPhone 13 laten repareren

Repareren scheelt vaak honderden euro’s en is goed voor het milieu. Laat daarom je nieuwe iPhone 13 repareren bij PDArepair in Breda.