iPhone 12 Pro Max

Reparaties aan je iPhone 12 Pro max? Kom naar PDArepair in Breda wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het repareren van smartphones. Een reparatie is in gemiddeld een half uurtje gedaan. Daarom is het mogelijk om in ons Breda onder het genot van een kopje koffie te wachten tot je je iPhone is gerepareerd. Ook kun je bij ons terecht voor reparatie van je iPad, iMac en MacBook.

Reparaties waar wij in uitblinken

Bij PDArepair kunnen we diverse reparaties uitvoeren waaronder:

–        iphone scherm vervangen

–        batterij vervangen telefoon

–        Oplaad ingang repareren

–        Achterkant reparatie

–        Waterschade herstellen

Bekijk per type welke reparaties we kunnen uitvoeren.

Hoe werken wij?

Wanneer je bij ons langskomt in Breda kijken we welke reparaties we kunnen uitvoeren. Daar krijg je een prijsopgave van. We repareren jouw iPhone alleen met originele onderdelen indien mogelijk, die bestemd zijn voor het merk van je smartphone. We repareren zowel nieuwe als oudere iPhone toestellen. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie. Kun je niet langskomen in onze winkel? Je kunt je iPhone ook naar ons toesturen. Het beste kun je dit wel verzekerd doen.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 279,00

Scherm gebroken (kopie Scherm)

€ 119,00

Oplaad ingang defect

€ 119.00

Waterschade

€ 39,00

Batterij

€ 89.00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterklant (alleen glas)

€ 159.00

Camera achterzijde

€ 169.00

Reparatie achterkant glas

Wij bij PDArepair kunnen wel de achterkant van je nieuwe iPhone vervangen in tegenstelling tot apple die hiervoor de toestel prijs rekenent.

Door middel van een laser machine laseren wij de lijm laag van de achterkant af hierdoor kunnen wij enkel de glazen achterkant vervangen van je nieuwe iphone 12 Pro max.
Gemiddeld duurt deze reparatie 1 werkdag, houd er wel rekening mee dat het toestel hierna niet meer 100% waterdicht is.

iPhone 12 Pro Max met waterschade

Is je iPhone 12 Pro Max in de wc gevallen ?geen nood PDArepair kan je hierbij helpen. wel is het verstandig om je iPhone zo snel mogelijk uit te schakelen en deze niet meer aan de lader te hangen hiermee voorkom je verdere schade aan je telefoon. Het is aan te raden om zo snel mogelijk bij ons langs te komen voor een waterschade behandeling. om jouw iPhone met een ultrasoon reiniger te reinigen. Daarna testen we uitgebreid het moederbord met diverse onderdelen om te zien of er mogelijk nog onderdelen vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is krijg je hier een prijsopgave van. In 1 tot 3 werkdagen kunnen we een waterschade behandeling uitvoeren.