iPhone 12 Pro

Zit er een barst in de achterkant van je iPhone 12 Pro? PDArepair in Breda werkt met vakkundig personeel. Onze experts kunnen je iphone scherm vervangen binnen 30 tot 60 min.

Welke reparaties voeren wij uit

Je kunt per model kijken welke reparaties we kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld aan batterij vervangen telefoon, achterkant glas repareren, waterschade herstellen en oplaad ingang repareren. wij doen reparaties aan de zowel de nieuwste iPhone modellen als de oudere modellen.

Snel gefixt

Reparaties aan je iPhone zijn bij PDArepair meestal snel uitgevoerd. Gemiddeld duurt dit een half uurtje. Daarom kun bij onze winkel onder het genot van een kopje koffie wachten tot de reparatie is uitgevoerd.

Professionele reparaties

PDArepair is een familiebedrijf dat 20 jaar ervaring heeft met het repareren van smartphones tablets . Daarom kun je je iPhone ipad of macbook met een gerust hart door ons laten repareren.

Hoelang heb ik garantie?

Wij repareren jouw toestel uitsluitend met echte onderdelen, die bestemd zijn voor jouw iPhone. Op de reparatie geven we 12 maanden garantie. Reparaties aan het moederbord en batterijen geven wij 6 maanden garantie.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 189,00

Scherm gebroken (kopie Scherm)

€ 109,00

Oplaad ingang defect

€ 119,00

camera achterzijde

€ 189,00

Batterij

€ 89,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant (alleen glas)

€ 159,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben we er voor gekozen ons te concentreren op reparaties van Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij PDArepair ook langskomen voor reparaties aan je tablet of laptop.

iPhone 12 Pro repareren

In bijna alle gevallen is het voordeliger om je iPhone bij PDArepair in Breda te laten repareren, zo bespaar je kosten voor een nieuwe iPhone en draag je je steentje bij aan een beter milieu.

iPhone 12 Pro met super camera

  • 12-MP pro‑camerasysteem met ultragroothoek-, groothoek- en telelenscamera’s.
  • Ultragroothoek: diafragma ƒ/2.4 en beeldhoek 120°
  • Groothoek: diafragma ƒ/1.6.
  • Telelens: diafragma ƒ/2.0.
  • 2x optisch inzoomen, 2x optisch uitzoomen; 4x optische zoom.
  • Tot 10x digitale zoom.
  • Portretten in Nachtmodus dankzij LiDAR‑scanner.