iPhone 12

Schade aan je telefoon is zo gebeurd en erg vervelend. Bijvoorbeeld wanneer je je telefoon per ongeluk laat vallen en er fikse barst in je scherm komt te zitten. Of als je telefoon nat wordt. Ook kan de capaciteit van de accu terug gelopen zijn waardoor je 3x per dag moet opladen. Hiervoor kun je ten alle tijden bij PDArepair in Breda terecht. Onze experts voeren met het grootste gemak diverse reparaties aan iPhone toestellen uit. Hier kun je je toestel met een gerust hart achterlaten.

Reparaties voor de iPhone 12

Andere reparaties die we uitvoeren zijn:

Snelle reparaties

Wanneer je iPhone 12 nat geworden is kan het zijn dat je face id functie niet meer werkt. Je kunt het beste je telefoon zo snel mogelijk langs brengen voor een waterschadebehandeling. Gedurende deze behandeling reinigen we jouw toestel grondig met een ultrasoon reiniger. Daarna wordt het moederbord met diverse onderdelen uitvoerig getest, om te kijken of er wellicht onderdelen vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is krijg je hier een prijsopgave van.

Vakkundige reparaties

PDArepair is een familiebedrijf dat 20 jaar ervaring heeft met het repareren van smartphones. Daarom kun je je smartphone met een gerust hart door ons laten repareren.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Kwaliteit en eerlijkheid voorop

PDArepair in Breda staat voor kwaliteit en eerlijkheid, ook staan wij altijd voor u klaar met een goed advies.

Moet ik mijn iPhone 12 laten repareren

Scherm gebroken

€ 179,00

Scherm gebroken (kopie)

€ 109,00

Batterij

€ 89,00

Waterschade

€ 39,00

Oplaad ingang defect

€ 129,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterkant (alleen glas)

€ 159,00

Camera achterzijde

€ 119,00

Apple iPhones zijn tegenwoordig erg kostbaar. Het zou toch sonde zijn om voor een kapot scherm, achterkant of batterij een nieuwe te moeten kopen. Laat daarom . Daarnaast draag je je steentje bij aan een duurzamere wereld

iPhone 12 met langere batterijduur

De iPhone 12 is naast de iPhone Pro Max een smartphone van de hoogste kwaliteit van 2021. Ten aanzien van de Xs en de Xs Max heeft de  iPhone 11 Pro een accu die veel langer mee gaat en een verbeterd Super Retina XDR-scherm. Dat wordt duidelijk uit het contrast dat twee keer zo hoog als zijn voorganger.  De belangrijkste aanpassing is de extra camera aan de achterzijde. Dit toestel heeft een telelens en een groothoeklens. De iPhone 11 Pro heeft een luxere behuizing dan de iPhone 11 en is IP68 waterbestendig. Dit toestel heeft een A13 Bionic processor en is 20% sneller dan zijn voorganger.