iPhone 11 Pro Max

Is je iPhone 11 Pro Max toe aan reparatie? PDArepair in Breda heeft ruim 20 jaar ervaring met het vakkundig repareren van smartphones. Een reparatie is in gemiddeld een half uurtje uitgevoerd. Daarom is het mogelijk om in ons Repair Center onder het genot van een kopje koffie te wachten tot je je iPhone is gerepareerd. Ook kun je bij ons terecht voor reparatie van je iPad, iMac en MacBook.

Reparaties die we uitvoeren

Bij PDArepair kunnen we diverse reparaties uitvoeren waaronder:

–        iphone scherm vervangen

–        batterij vervangen telefoon

–        Oplaad ingang repareren

–        Waterschade herstellen

–        Volumeknopjes vervangen

Bekijk per model welke reparaties we kunnen uitvoeren.

Werkwijze

Wanneer je bij ons langskomt kijken we welke reparaties we kunnen uitvoeren. Daar krijg je een prijsopgave van. We repareren jouw iPhone alleen met originele onderdelen, die bestemd zijn voor het merk van je smartphone. We repareren zowel nieuwe als oudere iPhone toestellen. Op de reparatie krijg je 12 maanden garantie. Kun je niet langskomen in onze winkel? Je kunt je iPhone ook naar ons toesturen. Het beste kun je dit wel verzekerd doen.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 169,00

Scherm gebroken (kopie scherm)

€ 99,00

Batterij

€ 89.00

Waterschade

€ 39,00

Oplaad ingang defect

€ 119.00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Achterklant (alleen glas)

€ 149.00

Waterschade behandeling

Is je iPhone 11 Pro Max nat geworden? Dan is het verstandig om je iPhone zo snel mogelijk uit te schakelen. Hiermee voorkom je verdere schade aan je telefoon. Het is aan te raden om zo snel mogelijk bij ons langs te komen voor een waterschadebehandeling. Gedurende deze behandeling reinigen we jouw iPhone met een ultrasoon reiniger. Daarna testen we uitgebreid het moederbord met diverse onderdelen om te zien of er mogelijk nog onderdelen vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is krijg je hier een prijsopgave van. In 1 tot 3 werkdagen kunnen we een waterschade behandeling uitvoeren.

iPhone 11 Pro Max, met verbeterde camera

De iPhone 11 Pro Max is samen met de iPhone Pro de meest kwalitatieve smartphone van 2019. Dit toestel beschikt over een 6,5 inch OLED display. In vergelijking met zijn voorgangers gaat de accu van de iPhone 11 Pro Max langer mee. Op dit toestel zitten 3 camera’s, waaronder een telelens en een ultra-groothoeklens die erg handig zijn. De telelens heeft 2x optische zoom en met de ultra-groothoeklens kun je twee keer zoveel van de omgeving in het frame krijgen. De camera kan bij het maken van nachtopnames veel details behouden. Wat betreft het design lijkt hij veel op de iPhone X en de iPhone XS.