iPhone 11 Pro

Zit er een barst in het scherm van je iPhone 11 Pro? We werken bij PDArepair in Breda met vakkundig personeel. Onze experts kunnen je iphone scherm vervangen voor een heel nieuw scherm. Zodat jij je toestel weer kan gebruiken zoals je gewend was.

Diverse reparaties

Je kunt per model kijken welke reparaties we kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan batterij vervangen telefoon, achterzijde repareren, waterschade herstellen en oplaad ingang repareren. Zowel nieuwe als oudere iPhone modellen kunnen we repareren.

Snelle reparaties

Reparaties aan je smartphone is bij PDArepair zijn meestal snel uitgevoerd. De gemiddelde reparatietijd is een half uurtje. Daarom kun je bij ons in het Repair Center onder het genot van een kopje wachten tot de reparatie is uitgevoerd.

Vakkundige reparaties

PDArepair is een familiebedrijf dat 20 jaar ervaring heeft met het repareren van smartphones. Daarom kun je je smartphone met een gerust hart door ons laten repareren.

Garanties van PDArepair

We repareren jouw toestel uitsluitend met originele onderdelen, die bestemd zijn voor het merk van jouw smartphone. Op je reparatie geven we 12 maanden garantie. Reparaties aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 139,00

Scherm gebroken (kopie scherm)

€ 99,00

Batterij

€ 89,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Oplaad ingang defect

€ 129,00

Waterschade

€ 39,00

Achterkant (alleen glas)

€ 139,00

Kwaliteit voorop

Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben we er voor gekozen ons te concentreren op reparaties van Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast smartphone reparaties kun je bij PDArepair ook langskomen voor reparaties aan je tablet, laptop en pc.

iPhone 11 Pro repareren of vervangen

Mocht je iPhone 11 Pro niet gerepareerd kunnen worden? Of lopen de kosten te hoog op? Dan heb je bij PDArepair ook de mogelijkheid om voor een refurbished toestel te kiezen. Dit is een gebruikte smartphone die nog 100% functioneert. Het voordeel van een refubished toestel is dat deze een stuk voordeliger is ten opzichte van de nieuwprijs. Daarnaast draag je je steentje bij aan een duurzamere wereld.

iPhone 11 Pro met langere batterijduur

De iPhone 11 Pro is naast de iPhone Pro Max een smartphone van de hoogste kwaliteit van 2019. Ten aanzien van de Xs en de Xs Max heeft de  iPhone 11 Pro een accu die veel langer mee gaat en een verbeterd Super Retina XDR-scherm. Dat wordt duidelijk uit het contrast dat twee keer zo hoog als zijn voorganger.  De belangrijkste aanpassing is de extra camera aan de achterzijde. Dit toestel heeft een telelens en een groothoeklens. De iPhone 11 Pro heeft een luxere behuizing dan de iPhone 11 en is IP68 waterbestendig. Dit toestel heeft een A13 Bionic processor en is 20% sneller dan zijn voorganger.