iPhone 11

Een ongeluk zit in een klein hoekje en je telefoon kan zomaar schade oplopen. Bijvoorbeeld wanneer je je telefoon per ongeluk laat vallen en er fikse barst in je scherm komt te zitten. Of dat je smartphone nat is geworden. Ook kan het voorkomen dat de accu van je toestel erg snel leeg is. Hiervoor kun je altijd binnenlopen bij PDArepair in Breda. Door onze ruime ervaring met het uitvoeren van diverse reparaties aan iPhone toestellen, kun je je toestel met een gerust hart bij ons achterlaten.

Reparaties die we voor de iPhone 11 kunnen uitvoeren zijn:

Andere reparaties die we uitvoeren zijn:

Waterschade herstellen

Wanneer je iPhone 11 nat is geworden. Dan is het verstandig om je toestel niet meer aan te zetten. Zo voorkom je dat je telefoon onherstelbare schade oploopt. Je kunt het beste je telefoon zo snel mogelijk langs brengen voor een waterschadebehandeling. Gedurende deze behandeling reinigen we jouw toestel grondig met een ultrasoon reiniger. Daarna wordt het moederbord met diverse onderdelen uitvoerig getest, om te kijken of er wellicht onderdelen vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is krijg je hier een prijsopgave van.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 109,00

Scherm gebroken (kopie)

€ 89,00

Batterij defect

€ 89,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Oplaad ingang defect

€ 99,00

Achterkant beschadigd

€ 129,00

Reparatie van diverse devices en merken

Heb je andere Apple producten die aan reparatie toe zijn? PDArepair repareert ook iPads, iMacs en Macbooks. Naast het Apple merk repareren we ook de volgende merken; Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft.

iPhone 11, met een goede accu

De iPhone 11 is in 2019 uitgebracht. Het design en de snelle hardware van de iPhone 11 zijn hetzelfde als van de duurdere iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max. De iPhone 11 werkt op een A13 Bionic-chip, wat een van de sterkste chips van 2020 is. De iPhone is zeer snel en vertoont geen haperingen. Dit toestel geeft betere prestaties dan de iPhone 8 of een ouder toestel gebruikt. Bij de Face ID is de kijkhoek groter. Wat dit toestel iets gebruiksvriendelijker maakt. Een nadeel van de iPhone 11 is dat het 6,1 inch- lcd-scherm minder scherp en kleurrijk is als de schermen van de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max. Maar voor de meeste mensen is deze display scherp genoeg. Deze camera maakt bijna op elk moment een mooie foto. Op dit toestel zit ook een nachtmodus waarmee foto’s die met weinig licht zijn genomen er een stuk mooier uitzien. Daarnaast gaat de accu van de iPhone 11 lang mee en kun je dit toestel zeker een dag en soms wel 2 dagen gebruiken.