Scherm defect? Laat je iPad Air scherm vervangen of repareren.

Je ergert je aan die barst op je tablet. Hij doet het nog prima, dus het gaat er alleen om het scherm te vervangen. Hopelijk duurt dat klusje niet te lang, want je wilt eigenlijk niet zonder. Herkenbaar? Welkom bij PDArepair! Hét adres voor iPad Air scherm reparatie. Onze ervaren technici hebben in de meeste gevallen slechts 90 minuten nodig om het kapotte scherm te vervangen door een gloednieuw exemplaar.

iPad air, iPad pro repareren

Een iPad Air scherm vervangen of een iPad Pro repareren laat je doen door PDArepair. Apple ’s populaire iPad Air is innovatief en van uitstekende kwaliteit. Maar hoe goed en sterk ook, het feit dat we onze tablets zo intensief gebruiken maakt dat kleine beschadigingen snel ontstaan. Je laat je iPad op de grond vallen of je sleutelbos belandt bovenop het scherm. Het gevolg: een paar lelijke krassen.

Je zit achter je bureau te werken en stoot per ongeluk je kop koffie over de iPad. Het resultaat: hij start niet meer op. In beide gevallen kun je een beroep doen op PDArepair. Veel van ons werk bestaat uit het vervangen van onderdelen als schermen, volumeknopjes, oplaadingangen en batterijen. Is er sprake van waterschade (of koffieschade!) dan adviseren we je de iPad uit te zetten, uit te laten en niet op te laden. Zo voorkom je verdere beschadiging. In onze werkplaats kunnen we het apparaat op professionele wijze schoonmaken en drogen.

Onderzoek en gereviseerde iPads

Onderzoek hoort ook bij ons vak. Soms is er sprake van een softwareprobleem zonder duidelijk aanwijsbare reden. Denk aan een tablet die regelmatig uitvalt. Of een specifieke app, bijvoorbeeld iTunes, die vastloopt. Onze mensen achterhalen het probleem en lossen het voor je op. Blijkt je iPad Air repareren of je iPad Pro scherm vervangen onmogelijk? Zouden de kosten te hoog oplopen? PDArepair kan ook dan van betekenis zijn.

Wij zorgen direct voor een vervangend toestel zodat jij gewoon bereikbaar en online blijft. In ons assortiment tref je prachtige refurbished iPads. Met refurbished bedoelen we opgeknapt, schoongemaakt én volledig gecheckt. We zetten de voordelen van zo’n tweede-kans iPad voor je op een rij:

  • een besparing van zeker 60% op de nieuwprijs;
  • een jaar garantie op alle onderdelen;
  • jouw persoonlijke bijdrage aan een duurzame samenleving.

Je iPad Air scherm vervangen voor een scherpe prijs

Zoals gezegd is een vakkundige iPad Air of iPad Pro scherm reparatie in de meeste gevallen wel mogelijk. Wij, de specialisten van PDArepair, hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring. We zijn een hecht team, werken netjes en snel. Originele onderdelen hebben we altijd op voorraad. Als jij langskomt, kun je onder het genot van een kopje koffie wachten tot je device weer als nieuw is. Een iPad Air scherm vervangen loont echt de moeite. Voor het bedrag dat wij rekenen, kun je zeker geen nieuwe kopen. Bovendien krijg je 12 maanden garantie.

PDArepair is gevestigd aan de Neerloopweg 17-19 in Breda -bereikbaar via de A16 en de A58-. Doordeweeks zijn de deuren geopend tussen 08.30 en 17.30 uur. Zaterdag ben je welkom van 09.00 tot 16.00 uur. Woon je niet in de buurt? Stuur dan je toestel naar ons op! Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl. Tijdens kantoortijden kun je live met ons chatten.