iPad 6 2018

Reparatie aan je iPad 6

Is je iPad 6 per ongeluk gevallen en wil je hem zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Kom dan langs bij PDArepair in Breda voor iPad schem reparatie. Onze Apple specialisten repareren jouw iPad snel en vakkundig. Daarnaast kunnen we voor de iPad 6 de oplaadingang repareren en de batterij vervangen. Naast iPads repareren we ook iPhones en kunnen we ook iPhone scherm vervangen.

Werkwijze

Wanneer je naar ons Repair Center komt, doen we zorgvuldig onderzoek naar de mankementen van jouw toestel. Vervolgens krijg je uitleg wat we kunnen repareren. Ook geven we je een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent. Gemiddeld hebben we een half uurtje nodig om een reparatie uit te voeren. Daarom is het zeker mogelijk om in onze winkel onder het genot van een kopje koffie te wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Mocht je niet langs kunnen komen dan is het ook mogelijk om je toestel op te sturen. We raden je aan om je toestel verzekerd naar ons toe te sturen.

Bij PDArepair werken we uitsluitend met originele onderdelen. Ook krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. Reparaties aan het moederbord en batterijen zijn hierin uitgezonderd. Om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, hebben we er voor gekozen ons te focussen op reparaties van Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Naast iPad reparaties kun je bij PDArepair ook terecht voor reparaties aan je telefoon, laptop en pc.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 109,00

Batterij / accu defect

€ 99,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Waterschade

Heeft je iPad waterschade opgelopen? Dan is het beste om je telefoon niet meer aan te zetten om verdere schade te voorkomen. Je kunt het beste meteen bij ons langskomen voor een waterschadebehandeling. Gedurende deze behandeling reinigen we jouw toestel ultrasoon. Daarna gaan we het moederbord uitgebreid testen met verschillende onderdelen om te kijken of er nog onderdelen vervangen moeten worden. Mocht dit zo zijn dan krijg je van ons een prijsopgave. Als er overige kosten zijn naast de waterschade behandeling, om jouw toestel weer goed te laten functioneren, overleggen wij deze eerst met jou. Wij kunnen 80% van de waterschade gevallen repareren. Voor het repareren van waterschade hebben we wat meer tijd nodig. De reparatietijd hiervoor is 1-3 werkdagen.

iPad 6, met Touch ID

De iPad 6 uit 2018 heeft een display van 9,7 inch met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Dit toestel beschikt over een Touch ID, die een beetje sneller werkt dan de iPad 7. De iPad 6 heeft een camera aan de voorkant van 1,2 megapixel en je kan video opnemen in 720p. Aan de achterkant zit een camera van 8 megapixel met een diafragma van 2.4. Je kan video opnemen in maximaal 1080p HD met 30 fps. Met de accu kun je 10 uur internetten (met wifi), video’s kijken of muziek luisteren.