Snelle Apple iPad 5 Reparatie

iPad 5 reparaties

Heb je een lelijke barst in het scherm van je iPad 5? Wil je dit snel gerepareerd hebben? Dan is het slim om langs te gaan bij PDArepair voor iPad scherm reparatie in Breda. Onze Apple experts kunnen in gemiddeld een half uurtje je scherm vervangen voor een heel nieuw scherm. Ook kunnen we voor je iPad 5 de accu vervangen en de oplaad ingang repareren. Wij kunnen zowel nieuwe modellen, zoals de iPad 7, als oudere modellen, zoals de iPad 2, repareren. Je kunt per model bekijken welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden en wat de kosten hiervoor zijn.

Reparatie van andere Apple producten

Naast iPad kunnen we ook iPhones repareren. Zo kunnen we ook het iPhone scherm vervangen, waterschade herstellen of de achterzijde repareren. Ook kun je bij ons terecht voor de reparatie van de iMac of Macbook. Voor het repareren gebruiken we alleen originele onderdelen die bestemd zijn voor het merk van je device.

Repareren of vervangen

Wanneer je je iPad bij ons binnen brengt doen we onderzoek naar de problemen. Wanneer een tablet vaak uitvalt kan het om een softwareprobleem gaan. Onze experts kijken waar de oorzaak ligt en repareren het voor je. Wanneer het probleem niet opgelost kan worden heeft PDArepair een andere mogelijkheid. Je kunt namelijk ook kiezen voor een refurbished iPad. Deze 2e kans iPad is opgeknapt, volledig nagekeken en schoongemaakt. Dit heeft de volgende voordelen. Je bespaart zo’n 60% op de nieuwprijs, je krijgt een jaar garantie op alle onderdelen en je draagt bij aan een duurzamere samenleving.

 

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

 • Oplaad ingang defect

  € 149,00

 • Batterij / accu defect

  € 99,00

 • Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

  € 29,00

 • Scherm gebroken

  € 119,00

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

iPad 5, met veel verbeteringen ten op zichte van oudere modellen

De iPad 5 is uitgekomen in 2017. Omdat iPads lang mee gaan, worden ze vaak meer dan 5 jaar gebruikt. Na een aantal jaar worden iPads wel steeds trager. Vaak kopen mensen geen nieuwe iPad omdat ze zo prijzig zijn. Apple probeerde dit op te lossen door de 9,7 inch iPad 5 aan te bieden tegen een lagere instapprijs. De iPad 5 heeft veel dingen verbeterd waar gebruikers van oudere iPad modellen over klaagden: te weinig opslag, te trage processor, te weinig compatibele apps, geen iOS-updates meer beschikbaar. In vergelijking met de oudere modellen heeft de iPad 5 een betere batterijduur, 4x zoveel werkgeheugen, scherper en helderder scherm, 2x zoveel opslagruimte, iOs versie 10.3 en het gewicht van de iPad is lichter.

Handig om te weten

PDArepair is gevestigd aan de Neerloopweg 17-19 in Breda. Op werkdagen kun je langskomen tussen 08.30 en 17.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Woon je niet in buurt? Stuur dan je toestel naar ons op. Voor meer informatie: bel 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl.

Snelle service 
en vakkundige 
reparatie

Marco de Vries