iPad 2020/2021/2022

Is je iPad 2020 toe aan reparatie? Woon je in Breda of omgeving? Kom dan langs bij PDArepair. Onze Apple specialisten kunnen jouw toestel snel en vakkundig repareren. In veel gevallen duurt een reparatie maar een half uurtje.
Daarom is het zeker mogelijk om in de winkel onder het genot van een kopje koffie op je reparatie te wachten.

Repareren

Heb je een barst in je scherm van je iPad 7? iPad schem reparatie is de oplossing. De kosten voor het repareren van je iPad scherm bedragen € 189,-. Daarnaast kan het voorkomen dat je een softwareprobleem hebt zonder dat je weet hoe deze is ontstaan. Dat je iPad vaker uitvalt. Of een app die vastloopt. Onze experts bekijken nauwkeurig waar de mankementen in je iPad zitten en lost het probleem op. Mochten we je iPad niet kunnen repareren of zouden de reparatiekosten te hoog worden. Dan biedt PDArepair een ander oplossing.

Vervangen

We hebben namelijk ook refurbished iPads. Een vervangend toestel waarmee je meteen online en bereikbaar bent. Dit refurbished model is opgeknapt, schoongemaakt en nagekeken. Een gebruikt model heeft vele voordelen. Zo bespaar je 60% op de nieuwprijs. Ook krijg je een jaar garantie op alle onderdelen. Daarnaast draag je een steentje bij aan een duurzamere samenleving.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 129,00

Ervaren reparatiespecialist

PDArepair is een echt familiebedrijf met inmiddels 20 jaar ervaring. Daarom is ons bedrijf een vertrouwd adres om je iPad langs te brengen. Naast iPads repareren we ook iPhones en kunnen we ook je iphone scherm vervangen. Je iPad repareren we uitsluitend met originele onderdelen, die bestemd zijn voor het merk van jouw iPad. Daarnaast krijg je 12 maanden garantie op de reparatie.

iPad 7, compatibel met het Smart Keyboard

In vergelijking met de iPad 6 met een display grootte van 9,7-inch, heeft de iPad 7 een merkbare hoeveelheid extra schermruimte van 10,2-inch. Deze toename van het formaat heeft geen invloed op de algehele draagbaarheid van de tablet, terwijl de productiviteit er aanzienlijk op vooruit gaat. Bovendien is de iPad nu compatibel met het Smart Keyboard dat oorspronkelijk was ontworpen voor de tweede generatie van de 10,5-inch iPad Pro. In vergelijking met de 11,5-inch iPad Pro is de iPad van de 7e generatie dikker – 7,5 mm tegenover 5,9 mm – maar het taps toelopende ontwerp helpt dat feit te verbergen. De iPad Pro is beduidend slanker en mooier dan de iPad 7, maar dat was te verwachten gezien het prijsverschil en de generatiekloof.