iMac 27 inch 2012-2013

Schade aan uw iMac geen nood!

PDArepair breda repareert snel en deskundig.

De super platte iMac 27 inch, nog nooit was een iMac zo plat als deze nieuwe imac. De iMac 27 Inch is een decoratieve toevoeging aan een kantoor of huiskamer. Uitgebracht in eind 2012 ter vervanging van de veel dikkere 27 Inch iMac. De 2013 variant van de iMac 27 Inch bracht meer rekenkracht met zich mee. Mocht het on verhoop gebeuren dat uw iMac 27 Inch 2012 – 2013 een reparatie nodig heeft dan ben u bij PDArepair aan het juiste adres.
PDArepair heeft de expertise in huis om uw toestel snel te repareren en geeft daarop 12 maanden garantie.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

De kosten van een Apple iMac reparatie

Een iMac is een toestel dat uitstekende prestaties levert en de iMac is dan ook één van de populairste modellen die er zijn. Schade kan zich echter altijd voordoen en een goede reparatie is dan belangrijk. De kosten van de herstelling hangen volledig af van hoe groot de schade is en om welk soort schade het precies gaat. Voor meer informatie over de reparatie en de exacte tarieven kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

Deskundig advies

Als u problemen heeft met uw iMac maar u weet niet precies wat eraan scheelt, dan kunt u ook altijd beroep doen op het deskundige advies en kennis van de ervaren specialisten van PDArepair. Aan de hand van een grondig onderzoek wordt dan bepaald welke onderdelen kapot zijn en wat er eventueel aan gedaan kan worden.