Huawei Ascend P10

Goede en snelle Huawei Ascend P10 reparaties.

U dacht 2 jaar lang zorgeloos uw smartphone te kunnen gebruiken.
Maar helaas, uw toestel is toch gevallen.
Geen probleem PDArepair heeft de beste monteurs in huis om deze reparaties snel uit te kunnen voeren.
Het vervangen van het scherm, batterij of oplaad punt voor de huawei p10 is voor ons dagelijks werk.
Door reparatie bij PDArepair verlengt u de levensduur van uw apparaat en draagt u bij aan een beter milieu.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Scherm gebroken

€ 199,00

Een telefoon kan op verschillende manieren kapot gaan. Zo kan de telefoon kapot gaan door een val of stoot, maar ook door problemen met de software. Het maakt niet uit hoe uw huawei p8 kapot is gegaan, want PDArepair kan alle soorten reparaties uitvoeren.

Een groot pluspunt van onze dienstverlening, is dat u bij ons snel geholpen wordt. Zo blijft u niet lang rondlopen met uw toestel met glasscherven of softwareproblemen, maar heeft u in een mum van tijd een telefoon die weer zo goed als nieuw is. Wij repareren telefoons namelijk altijd binnen 30 minuten, terwijl u in de winkel plaatsneemt. Ook hoeft u nooit veel te investeren in onze dienstverlening. Wij werken namelijk niet voor hoge tarieven, maar voeren alle reparaties voor aantrekkelijke prijzen uit. Uw telefoon wordt zelfs gratis door onze experts onderzocht om het defect te achterhalen.

Wilt u meer weten over onze Hueawei reparaties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen over onze dienstverlening te beantwoorden.