iPad Pro 9.7

Apple heeft ongetwijfeld zijn imago verdiend met talloze toestellen, die zowel op het vlak van prestaties als ontwerp en gebruiksgemak, aan alle verwachtingen voldoen. De Apple iPad Pro 9.7 is een perfect voorbeeld van wat Apple allemaal te bieden heeft en dat maakt het dan ook één van de populairste toestellen op de markt.

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat een dergelijk apparaat beschadigd wordt, hoe goed het ook werkt en hoe voorzichtig u er ook mee omgaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat is precies wat een professioneel en snel herstel zo belangrijk maakt. PDArepair beseft hoe vervelend het is om dagenlang te moeten wachten tot uw defecte toestel weer gebruiksklaar is en biedt dan ook een snelle en professionele reparatie service aan voor uw Apple iPad Pro 9.7!

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 279,00

Batterij / accu defect

€ 109,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Het moederbord repareren van een Apple iPad Pro 9.7

Een dergelijk toestel bestaat natuurlijk uit tal van onderdelen. Het moederbord is, net zoals bij alle andere mobiele toestellen, het belangrijkste onderdeel van allemaal. Het fungeert als het hart van het apparaat. U kunt zich dus inbeelden dat schade daaraan dan ook voor heel wat problemen kan zorgen.

Het moederbord van een tablet is een uiterst complex onderdeel en een professionele reparatie is dan ook aangeraden. De hersteldienst doet beroep op professionele en ervaren monteurs om problemen met het moederbord snel en efficiënt op te lossen. Dankzij een grondige analyse wordt bepaald wat het probleem precies is en wordt, wanneer dat nodig is, het moederbord gerepareerd. Hoe dan ook kunt u bij de reparatie altijd zeker zijn van een professionele service die klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel draagt!

Bedreven in unieke soldeertechnieken

PDArepair is bedreven in het doorvoeren van complexe reparaties, waardoor haast elk probleem aan uw apparaat opgelost kan worden. De ervaren monteurs gebruiken unieke soldeertechnieken, waaronder IPC 771 en IPC-A-610, zodat altijd een kwalitatief resultaat verzekerd wordt. PDArepair is immers een van de weinige herstelcentra die dergelijke technieken toepast en kan u dus een uitstekende service garanderen.

PDArepair: voor alle defecten aan uw tablet

Natuurlijk wilt u ook dat andere defecten en problemen, zoals een gebroken scherm, snel opgelost worden en ook hierbij kan PDArepair u helpen! Op basis van een onderzoek wordt bepaald welke onderdelen reparatie behoeven. Als het mogelijk is dan repareert men deze meteen, zodat u snel weer naar huis kunt!