iPad Mini 1 en 2
Een defect is altijd vervelend, zeker als het gaat om een apparaat dat u veel gebruikt. Is uw Apple iPad Mini of Apple iPad Mini 2 beschadigd geraakt of werkt deze geheel niet meer? Dan is een reparatie een goed idee! Op deze manier kunt u al snel weer aan de slag met uw iPad en werkt het apparaat weer als nieuw.

Uw ervaren Apple iPad reparateur

De ene reparatie verschilt van de ander, waardoor niet elke iPad Mini dezelfde zorg nodig heeft. PDArepair heeft al veel ervaring met allerlei soorten defecten, waardoor elke reparatie soepel kan worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de volgende soorten reparaties:

  • Een gebroken glasplaat of defect scherm

  • Uw home button functioneert niet meer

  • De accu van uw Apple iPad Mini moet worden vervangen

  • Uw iPad Mini heeft waterschade opgelopen

Uiteraard kan er nog veel meer mis zijn met uw iPad Mini, daarom raden wij altijd aan contact op te nemen of langs te komen om het probleem te bespreken. PDArepair onderzoekt het apparaat, voorafgaand aan de reparatie. Zodoende zijn wij altijd op de hoogte van het defect en kunnen wij doelgericht de reparatie uitvoeren.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 99,00

Oplaad ingang defect

€ 119,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Het voordeel van een iPad Mini reparatie bij PDArepair

PDArepair biedt een unieke service aan als het gaat om een reparatie van uw Apple iPad Mini of Apple iPad Mini 2. Zo bieden wij een gratis onderzoek aan, wanneer u daarna ervoor kiest de reparatie door ons te laten uitvoeren. Hierdoor loopt de prijs van de reparatie niet hoog op. Daarnaast heeft u 12 maanden garantie na een reparatie.

PDArepair gebruikt indien mogelijk altijd originele onderdelen en heeft een snelle reparatietijd! Op deze manier zult u uw gerepareerde iPad Mini niet van nieuw kunnen onderscheiden. Kom eens langs in de winkel voor advies of zoek in de webshop naar de geschikte reparatie voor uw apparaat. U vindt PDArepair onder andere aan de Neerloopweg 17 – 19 te Breda. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via +31(0)76 533 93 05.