iPad Air

Een ongeluk zit meestal in een klein hoekje. Een stootje, een omvallende kop koffie, de kinderen die wat ruw met de iPad omgaan en zo zijn er nog veel meer ongelukjes te bedenken. In bijna alle gevallen is het mogelijk uw beschadigde iPad Air door onze ervaren technici te laten repareren.

Een iPad Air reparatie loont over het algemeen de moeite, zelfs als bijvoorbeeld het scherm gerepareerd moet worden. Voor de prijs van een reparatie kunt u in ieder geval geen nieuwe iPad aanschaffen.

Indien de iPad Air zodanig beschadigd is dat de reparatiekosten te hoog oplopen, dan is het mogelijk bij PDArepair voor een zogenaamd swap-toestel te kiezen. Hierbij levert u uw oude toestel in en tegen bijbetaling krijgt u een ander toestel met de resterende fabrieksgarantie van het oude toestel of, als deze reeds is verlopen, een garantietermijn van 3 maanden.

PDArepair: vertrouwd, kwaliteit en snelle service

Al 15 jaar repareren wij smartphones en tablets en bieden we onze klanten kwaliteit en een snelle service. Komt u langs in een van onze vestigingen, dan functioneert in veel gevallen uw iPad Air in een half uurtje weer als vanouds. Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige onderdelen en indien gewenst neemt u de vervangen onderdelen mee naar huis. Op de reparaties heeft u een garantie van 12 maanden.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 99,00

Batterij / accu defect

€ 89,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Waterschade, een geval apart

Onze technici kunnen bijna alle schade en gebreken aan uw iPad Air verhelpen, maar in geval van waterschade kan de schade soms niet direct vastgesteld worden. Indien het water tot in het apparaat is doorgedrongen, kunnen er een groot scala problemen het gevolg zijn. Sommige zijn direct te detecteren, andere gevolgen openbaren zich helaas pas op termijn. Voor apparaten met waterschade hanteren wij daarom aparte voorwaarden. U wordt hiervan op de hoogte gesteld indien dit voor uw iPad Air van toepassing is.

Nog even alles op een rijtje

  • PDArepair is een vertrouwd adres met ruim 15 jaar ervaring
  • We werken met vakkundige en goed opgeleide technici
  • U komt langs in een van onze vestigingen en de iPad Air reparatie vindt plaats terwijl u wacht
  • U kunt online de reparatietarieven zien
  • Originele onderdelen op voorraad; wij garanderen snelheid en kwaliteit
  • Onze technici repareren alle merken laptops, tablets en smartphones