iPad Air 2
Een iPad Air is ongetwijfeld één van de meest vernieuwende iPad modellen, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets kapot gaat of beschadigd wordt. In dat geval is een reparatie door ervaren monteurs erg belangrijk en dat is precies wat PDArepair u kan bieden!PDArepair maakt gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit en ervaren specialisten om uw iPad Air 2 te herstellen. Zowel kwaliteit als een goede service staan bij deze dienst centraal en daarbij geniet u bij een reparatie van een garantie van 12 maanden!

Het belang van een iPad Air 2 scherm reparatie

Een van de meest kwetsbare onderdelen van een iPad Air 2 is ongetwijfeld het scherm. Dit is jammer genoeg ook één van de belangrijkste elementen om goed met het apparaat te kunnen werken! PDArepair repareert het scherm, zodat uw apparaat weer als nieuw lijkt en u er snel weer gebruik van kunt maken. Daarbij wordt ook bij waterschade een helpende hand geboden door het professionele team van PDArepair.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 229,00

Batterij / accu defect

€ 149,00

Oplaad ingang defect

€ 149,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

PDArepair: snelle reparaties gegarandeerd

U heeft bij PDArepair de mogelijkheid om uw iPad Air 2 snel te laten repareren, veelal is uw apparaat binnen 30 minuten hersteld. Wat het probleem ook is en hoe groot de schade ook is, een efficiënte en snelle reparatie staat bij de service centraal. Dit is mogelijk, omdat belangrijke onderdelen altijd op voorraad zijn en u dus voor u het weet weer naar huis kunt met een apparaat dat naar behoren werkt!