iPad 2, 3 en 4

Mobiele toestellen kunnen niet meer weggedacht worden uit het dagelijks leven. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een dergelijk apparaat om het leven eenvoudiger te maken, om op afstand te kunnen werken en contact te houden met vrienden en/of familie. De iPad is een perfect voorbeeld van wat zo’n mobiel toestel allemaal te bieden heeft en komt voor in verschillende reeksen: iPad 2, iPad 3, iPad 4, enzovoort.

Natuurlijk gaat het nog altijd om een elektronisch toestel dat defecten kan vertonen of kapot kan gaan. Als u dan uw iPad moet missen, omdat er iets aan scheelt en de reparateur er dagen over doet om het probleem op te lossen, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Een iPad reparatie zou echter professioneel en snel moeten kunnen gebeuren!

Een snelle iPad 2 reparatie

Bij PDArepair kunt u zeker zijn van een snelle reparatie van uw toestel, zodat u geen extra tijd hoeft op te offeren om het apparaat in orde te krijgen! Of het nu gaat om een gebroken scherm of een kapot moederbord van uw iPad 2, alle defecten en problemen zouden zo snel mogelijk opgelost moeten kunnen worden bij een gespecialiseerde iPad 2 reparatie. En dat is wat PDArepair u biedt! Voor meer informatie kunt u altijd persoonlijk contact opnemen.

Wat is er aan de hand met uw apparaat?

Scherm gebroken

€ 89,00

Batterij / accu defect

€ 99,00

Oplaad ingang defect

€ 89,00

Onderzoek / geef zelf klachtomschrijving

€ 29,00

Moederbord problemen oplossen dankzij een iPad 3 reparatie

Elk mobiel toestel is uitgerust met een moederbord, het hart van het apparaat. U kunt zich inbeelden dat schade aan dit moederbord heel wat problemen met zich meebrengt, die vaak zelfs onoplosbaar zijn. PDArepair doet er echter alles aan om de staat van het toestel zo grondig mogelijk te analyseren en eventuele herstellingen of vervangingen door te voeren.

Dankzij een efficiëntie en professionele iPad reparatie wordt het moederbord in korte tijd hersteld in het reparatiecentrum van PDArepair. Alle monteurs zijn gecertificeerd en uiterst vakkundig als het gaat om een iPad 3 reparatie, iPad 4 reparatie, of welk toestel het ook mag zijn. Daarom kan u dan ook een snelle service verzekerd worden!

Een professionele aanpak bij uw iPad 4 reparatie

Wat het probleem ook is, PDArepair kan het voor u oplossen. De monteurs passen als één van de weinige unieke soldeertechnieken toe, waaronder IPC-A-610 en IPC 771. Op deze manier wordt elk probleem zo professioneel mogelijk aangepakt en kunt u dus zeker zijn van een uitstekende iPad 4 reparatie. Het resultaat? Een toestel dat weer als nieuw functioneert!