iPhone Achterkant stuk

Achterkant glas vervangen voor alle iphone's

Vanaf de iPhone X hebben alle iPhone’s een glazen voor en achterkant dit maakt de iphone’s natuurlijk dubbel zo kwetsbaar, Apple zelf doet deze reparatie niet. Maar bij PDArepair zijn wij gespecialiseerd in deze reparaties. Door middel van een laser machine laseren we de lijm van de achterkant weg, hierna worden alle stukjes glas er 1 voor 1 uitgehaald dit is een tijdrovende precisie klus.Na het verwijderen van het glas wordt er een nieuwe glazen achterkant ingelijmd. Let op na het vervangen van de achterkant is het toestel nooit meer 100% waterdicht hierop wordt dan ook geen garantie gegeven.  

van welke iphone kunnen de glazen vervangen worden

Wij kunnen de achterkant vervangen van de alle iphone’s vanaf de iphone x tot en met de iphone 13
prijzen varieren per model
voor actuele prijzen klik hier

Reparatie tijd

Het vervangen van de achterkant duurt gemiddeld 1 a 2 werkdag.
Na het plaatsen van een nieuw glas wordt deze door middel van speciale lijm terug geplaatst, hierna moet deze minimaal 2a3 uur onder druk goed drogen.

Kwaliteit staat altijd op nummer 1

De achterkant vervangen, batterij vervangen, de oplaad ingang repareren, het scherm vernieuwen en de cameralens herstellen. Dit zijn voorbeelden van werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Bij alle reparaties streven we naar perfectie en garanderen we dat de telefoon optimaal hersteld wordt. We hebben als vakkundig reparatiebedrijf inmiddels zo’n 20 jaar ervaring. Ons team bestaat uit deskundigen die precies weten wat ze doen. Onze specialisatie ligt bij devices van Samsung en Apple, maar ook met apparaten van bijvoorbeeld OnePlus en Microsoft kun je bij ons terecht.

Waarom PDArepair voor telefoon batterij vervangen?

PDArepair is inmiddels een begrip in Noord-Brabant. Onze expertise wordt door jong en oud gewaardeerd. Ben je ondernemer? Wij bieden office service, field service, rugged service en logic board service. Op deze manier houd jij tijd over om je weer volledig op de kernactiviteiten te richten. Zit je met een haperende tablet, smartphone of tablet en woon je in een andere provincie? Ook jij bent van harte welkom om langs te komen aan de Neerloopweg 17 in Breda. We zijn goed te bereiken via de A16. Als je met het openbaar vervoer komt, neem dan Arriva bus 2 op station Breda of Arriva bus 119 op station Zevenbergen.

PDArepair is iedere maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 open.

iPhone achterkant vervangen bij PDArepair
Wil je meer weten? Bel met 076 533 9303 of mail naar info@pdarepair.nl